Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over solliciteren, je dienstverband, de taal en andere belangrijke zaken. Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op via het contactformulier!

Wij regelen bijna alles voor je. Op werkroosters hebben we echter geen invloed. Aangezien ook het onderkomen door het bedrijf zelf wordt geregeld, vragen we je zelf contact op te nemen met het bedrijf waar je gaat werken als je vragen hebt over je onderkomen en werkrooster. Denk hierbij aan vragen als: ‘Moet ik mijn eigen handdoeken meenemen?’, ‘Woon je met meerdere personen?’ etc.

Hoe directer de communicatie, hoe minder misverstanden en hoe meer duidelijkheid.

​Via Nederland ben je verzekerd voor je ziektekosten. Ga je naast je werk wat anders doen en er gebeurt iets met je, dan weet je zeker dat alle gemaakte kosten zijn gedekt.

Graag adviseren wij je een goede verzekering.

BMW is een samenwerking tussen synergie International recruitment een gerenommeerd en NEN-4400-1 gecertificeerd uitzendbureau en werken in Oostenrijk.nl. In Nederland kom je in dienst bij Synergie en deze stelt je te werk bij de opdrachtgever in binnen- of buitenland. Je blijft in Nederland sociaal verzekerd (WW, AOW etc.) en je moet dus ook je Nederlandse ziektekostenverzekering aanhouden.

Het salaris wordt maandelijks aan je overgemaakt op je Nederlandse bankrekening. Hier ontvang je ook een loonstrook van.

Beschrijf in je profiel en cv kort maar krachtig wat je opleidingen en werkervaringen zijn. Ook een recente duidelijke foto is een must!

Jongeren van 18 jaar en ouder zijn welkom om te reageren op onze vacatures.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op! Je krijgt binnen een week te horen of de werkgever je een geschikte kandidaat vinden en of je uitgenodigd gaat worden voor een gesprek.

Je moet zelf regelen: heen en terugreis en een reisverzekering. Als er voor een bedrijf extra dingen nodig zijn, ontvang je hier natuurlijk bericht over.

Het is niet verplicht om in de taal van het land te solliciteren. Je kans op een baan wordt natuurlijk wel groter door bijvoorbeeld je cv in de taal van het land te sturen.